Meldden we je gisteren al dat Hearst Magazine Nederland voor de tijdschriften ELLE, Harper’s Bazaar en Cosmopolitan op zoek is naar een stagiair modeproductie, vandaag starten we ook nog eens een zoektocht naar de allerbeste modestagiair. Voor diezelfde drie titels.

Onze voorkeur gaat uit naar een modestudent óf iemand die al afgestudeerd is en graag wil investeren in zijn of haar toekomst. Ben jij een harde werker, een echte regelneef, iemand die bovendien creatief is, het overzicht goed weet te behouden (en te creëren), met een groot hart voor mode en een breed referentiekader?
Reageer dan vooral!

Tijdens je modestage…
> Assisteer je oa de ELLE, Cosmopolitan en Harper’s Bazaar fashion editors tijdens hun dagelijkse werkzaamheden op de redactie en op de set
> Beheer je oa de modegarderobe en ben je verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande kleding en het contact met verschillende merken en persbureaus
> Brainstorm en denk je oa mee over de invulling van de modepagina’s

Stageduur: 6 maanden, fulltime (parttime in overleg)

Wij bieden een interessante stage binnen een creatieve, dynamische organisatie met de meest toonaangevende mode- en lifestylebladen van Nederland, zowel qua vorm als qua inhoud. Hearst Magazine Nederland informeert, adviseert én amuseert, want we nemen mode en onszelf nooit té serieus. De stagiaire is van begin tot eind betrokken bij het maken van een nummer en wij streven ernaar stagiairs zich ook echt onderdeel van de redactie te laten voelen.

Ben jij wie we zoeken? Stuur dan zsm je cv motivatiebrief naar Valerie Bouman (valerie.bouman@hearst.nl). Of ken jij iemand die móet reageren? Zegt het voort!

ELLE, Cosmopolitan en Harper’s Bazaar worden uitgegeven door Hearst Magazines Nederland. De uitgeverij huist in hartje Amsterdam. Onze cultuur is dynamisch en slagvaardig. De medewerkers van Hearst Magazines Netherlands worden aangesproken op hun zelfstandigheid en op hun creativiteit waardoor de activiteiten altijd vernieuwend en van een kwalitatief hoog niveau zijn.